Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

PLÅTNING HELA DAGEN FÖR AFTONBLADET

IMG_7015 IMG_7028 IMG_7047 IMG_7110

Jag vaknade klockan 06.00 imorse då kom taxin och körde mig till Living Generation. Jag fick mig en rundtur och kolla in nya höstkollektionen för Franklin Marshall som ska komma ut, hittade mycket snyggt som jag tror kommer passa in i min garderob.

Annons

Sen tog jag en taxi hem, duschade och tog nästa taxi direkt till Aftonbladets TV-studio. Sen var det outfits vi fotade i 8 timmar så runt 7 ikväll var jag klar och då var det dags för nästa äventyr tillsammans med Wicked gänget vi såg en ny film, skriver om den imorgon nu måsta jag sova ska upp så tidigt och träna! God natt!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar