Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

PLÅTNING HELA DAGEN FÖR AFTONBLADET

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-01-28 22:21  |  Lästid: 2 minuter
IMG_7015 IMG_7028 IMG_7047 IMG_7110

Jag vaknade klockan 06.00 imorse då kom taxin och körde mig till Living Generation. Jag fick mig en rundtur och kolla in nya höstkollektionen för Franklin Marshall som ska komma ut, hittade mycket snyggt som jag tror kommer passa in i min garderob.

Sen tog jag en taxi hem, duschade och tog nästa taxi direkt till Aftonbladets TV-studio. Sen var det outfits vi fotade i 8 timmar så runt 7 ikväll var jag klar och då var det dags för nästa äventyr tillsammans med Wicked gänget vi såg en ny film, skriver om den imorgon nu måsta jag sova ska upp så tidigt och träna! God natt!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar