Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

REAILTY CHECK

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-07-28 12:48  |  Lästid: 2 minuter

IMG_3927IMG_3923IMG_3922IMG_3934IMG_3921

Det var länge sen jag stannade upp och kollade mig runt bara för att ta det lugnt och njuta av nuet. Jag njuter av sommaren, men ibland är det lite svårt att hinna med att tänka efter och inse vad som faktiskt händer exakt nu nu nu.

Men när jag väl tänker på vad jag har och vad som gör mig glad så är det att jag är frisk, att jag har en mamma och pappa som bryr sig om mig och min syster mer än något annat. Jag är stolt över dem! Jag är glad att de har förstått mina val hela livet ända fram tills idag trots att det många gånger varit motstridigt. Jag är tacksam över det, och jag är så tacksam över att jag får jobba med mitt drömjobb varje dag! Att jag kan gå upp på morgonen och känna

– Shit idag ska jag vara kreativ och kunna inspirera andra!

Tacksam över att jag hade en inte tuff uppväxt men att jag vågade slå emot människor som trodde jag hade fel. Många gånger har jag verkligen haft fel, men har velat något så har jag kämpat ända tills det har blivit som jag vill att det ska bli. Jag tycker det är viktigt att komma ihåg det ibland. Och jag säger som Jason timbuktu sa, man får inte glömma hur fett det är att leva!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar