Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

REPETION DAG 1

Skärmavbild 2015-02-12 kl. 19.06.01

Vilken turbulent dag, snacka om knockout. Första genrepet gick inte så bra haha men sista genrepet gick kanon! Imorgon fortsätter vi och nu är det nära. Oavsett hur det går i den här tävlingen så vill jag bara säga att jag är så grymt tacksam för allt vi får vara med om just nu! Oavsett hur det går i Melodifestivalen så kommer jag göra mitt allra bästa.

Annons

Att hinna blogga finns inte ens på tiden just nu, vi repar och tränar varje sekund. Jag lovar er riktigt mycket bilder sen när jag har tid att sätta mig framför datorn och blogga på riktigt!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar