Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

SÅ REDO FÖR DEN HÄR VECKAN!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-02-09 08:34  |  Lästid: < 1 minut

Riktigt redo för den här veckan! Jag har precis vaknat ska iväg till sångpedagog nu med Kevin och Samir och träna inför det sista. Imorgon har vi intervjuer hela dagen och sen på onsdag så åker vi direkt ner till Malmö. Shit vilken resa som väntar just nu alltså! Har fortfarande inte satt ihop exakta vilka outfits jag ska ha på mig men det ska jag ordna mer med ikväll!

Nu är det dags att stänga ner datorn och åka iväg så jag inte kommer försent då blir det ett jävla liv haha! Ha en grym måndag och ta hand om er!

vigore

T-shirt / Hoodie ifrån – Blackbook / Jacka ifrån Notion 1,3 / Väska / Skor / Jeans ifrån Tommy Hilfiger / Glasögon – Rayban /

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar