Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

SAMIR&VIKTOR – ESKILSTUNA PARKEN ZOO

shoo

Kommer aldrig glömma 8-9 åriga Viktor Frisk som står och hoppar i takt med musiken till Branstacity Släckers vid Parken Zoo’s stora scen för 12 år sedan.. Med den enda som ville följa med och låta sin bror se sina största idoler, min syster!

Annons

Med kanske största drömmen att någon dag få stå där själv! Imorgon kör vi Samir&Viktor på Parken Zoo, jag hoppas verkligen att alla som kan kommer och kollar. Antar att detta blir ett stort ögonblick i mitt liv trots allt! Fan vad allting har gått fort, känns som allt det jag precis skrev hände igår. Ungefär! Jag är grymt taggad på att få köra där på söndag tror det är runt 18.30 och efteråt kommer självklart alla få en autograf!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar