Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

SAMIR&VIKTOR – ESKILSTUNA PARKEN ZOO

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-07-02 08:18  |  Lästid: < 1 minut
shoo

Kommer aldrig glömma 8-9 åriga Viktor Frisk som står och hoppar i takt med musiken till Branstacity Släckers vid Parken Zoo’s stora scen för 12 år sedan.. Med den enda som ville följa med och låta sin bror se sina största idoler, min syster!

Med kanske största drömmen att någon dag få stå där själv! Imorgon kör vi Samir&Viktor på Parken Zoo, jag hoppas verkligen att alla som kan kommer och kollar. Antar att detta blir ett stort ögonblick i mitt liv trots allt! Fan vad allting har gått fort, känns som allt det jag precis skrev hände igår. Ungefär! Jag är grymt taggad på att få köra där på söndag tror det är runt 18.30 och efteråt kommer självklart alla få en autograf!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 15:31