Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

santa monica pier

P2010587 collage P2010576 P2010564
Haha här är lite bilder ifrån när vi fotade vid Santa Monica pier!
Jag hade lite sockerfall så jag var inte jätte glad då fick jag den här ballongen, haha så sjukt söt hund! Idag har vi varit på Universal studios hela dagen och det var en så grym upplevelse och jag har verkligen fastnat för ME figurerna tror det blir årets film 2015.

Annons

Imorgon klockan 18 så går vårat plan hem till Sverige igen. Jag har hört att det snöat lite hemma och även varit minusgrader. Det låter ju lite mindre men! Man måste vara optimist, jag har så sjuka saker att se fram emot när jag kommer hem och sen ska jag fira jul med hela min familj och våran släkt sen, det ser jag fram emot!!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar