Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

SHOUTOUT TILL MINA GRYMMA FÖRÄLDRAR

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-11-05 14:45  |  Lästid: < 1 minut
561A5521_Fotor 561A5530_Fotor

Idag vill jag göra en shoutout till mina grymma föräldrar som står upp för mig i varje situation och inte bara det! Som ni har hjälpt till under hela mitt liv oavsett om det gällt privat, företagande eller projekt så har ni gjort allt för att jag har kunnat satsa på mina drömmar!

Dom här människor är värda mer än allt i hela universum! Jag älskar dom så oändligt och det är tack vare dom jag kan göra det jag håller på med idag. Musiken, PR-konsult och allt runt om kring är bara för att dessa två + Matilda finns! De har verkligen alltid min rygg och för det är jag evigt tacksam.

#BIYP – Bring in your parents.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar