Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Signad hos Mikas som modell!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-12-06 23:13  |  Lästid: < 1 minut
signadavmikassomodell

När jag var 13 -15 år hade jag en stor dröm om att någonstans bli modell! Och jag kommer ihåg att jag försökte med olika agenturer under den tiden men då var jag för kort och kom inte upp till dom mått som dom sökte!

Men redan på den tiden så var jag en av dom som aldrig gav sig! Och modelldrömmen har nog levt kvar ända sedan dess och nu några år senare och förmodligen mognare så har skrivit på ett modellkontakt för MIKAs Stockholm. Så dom kommer vara mina bokare när det gäller modelljobb / större reklamjobb i framtiden! Never give up your dreams kidz!

Min modellprofil kan ni checka in här om ni vill!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 11:09