Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

skönt tips på en god frukost!

P1960917 Jag har alltid haft svårt att få ner gröt i magen, det är aldrig gott så jag försökte komma på ett bra tips på vad som kan hjälpa! Jag kom på att det är konsistensen som inte alls är så nice så jag mixar gröten istället så den blir slät och då blev den lite godare. Tillsätter med en krossad banan och frusta hallon!

Annons

Riktigt bra tips. Har man långa dagar så behöver man en bra start och så man känner sig pigg iallafall fram till lunch. Aja nu ska jag dra vidare på äventyr ut och träffa vänner på stan!

P1960907 P1960911.jpg P1960915.jpg kommankuken

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar