Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

SOCIAL MEDIA DIRECTOR HOS MINDMAKERS

yesyes
Idag gick det ut att jag blir Social Media Director på MindmakersPR.
Det känns grymt att jag får denna chansen tillsammans med Mindmakers teamet! Jag kommer fortsätta med musiken med Samir, min blogg och alla övriga projekt! Men detta är ett stor steg i min karriär att våga utvecklas och kunna jobba med mitt kreativa intresse varje dag!

Annons

Som många vet så har jag ett stort intresse för sociala medier och har bloggat sen jag var 14 år gammal. Jag känner att jag har stenkoll på det här området och därför är det kul att jag ska kunna fortsätta att utvecklas inom allt jag och vi gör!

Nu kör vi!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar