Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Söndagar är bäst!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2018-02-04 16:10  |  Lästid: 2 minuter

Alltså jag älskar söndagar. Bästa som finns! Planering, struktur inför veckan och bara ta det lugnt. Jag brukar också alltid på söndagar bjuda in alla mina vänner på tacokväll. Vi käkar, snackar om veckan, helgen och sen kollar vi alltid på en serie eller film. Det är för mig kvalitetstid när man gör så mycket annat på dagarna. Men alltid lika roligt!

Mitt bästa tips för att få en bra start på veckan:

– Söndagar ska vara struktur. Bestäm hela veckan redan nu!
– Lägg fram kläderna för veckan och se vad du vill ha, fredagar är alltid lite mer uppstyrt
– Planera även dina sociala medier om det är något du gillar att hålla på med, flödet, vad vill folk se?
– Laga matlådor och förbered med prep up
– Lyssna på någon bra ljudbok eller liknande, skönt att bara slappa lite innan veckan drar igång

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:17