Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

söndags todo list!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-10-12 17:24  |  Lästid: 2 minuter

IMG_8689 IMG_8684 IMG_8688 IMG_8693 IMG_8670 IMG_8696
Långhelg och jag har haft så jävla roligt att det är inte sant! Träffade massor med människor i Linköping igår också och alla var så trevliga och snälla. Slutade med en liten efterpärla och jag fick ingen sömn inatt. Åkte hem och sov hela dagen så idag har min TO-DO-LIST varit att inte göra absolut någonting.

Men nu ska jag ta tag i mig själv och jag har skrivit ner en liten planeringslista för att få fy på mig själv:

* Träna med Filip och Christopher.
* Plocka undan allting i rummet.
* Lägga fram kläder för hela veckan.
* Planera morgondagen. 

Några få punkter som jag nu ska följa och sen ska jag försöka somna tidigit ikväll. Nu ska jag ta ut mig själv maximalt på gymmet. Efter det blir det käk i mängder, så hungrig!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar