Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

SÖNDAGSKVÄLL HEMMA I LYAN

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-01-10 17:42  |  Lästid: 2 minuter

bror-3 bror-1 bror-6 bror-8 bror-15
Måste säga att det blev en otroligt charmig sista bild som det här inlägget fick avsluta med hahaha! Innan jag drog hem ifrån stan idag så tog jag med mig acaibowl och mat med mig hem ifrån Reload på Sveavägen! Älskar att blanda min sallad själv. Kollar på serier och försöker styra upp en ny vecka!

Imorgon måndag:

  • Dans med Samir&Viktor inför Melodifestivalen med Thomas Benstem, riktigt bra tryck där nu!
  • Jag börjar jobba imorgon heltid igen på Mindmakers PR. Äntligen tillbaka till rutiner, jag har längtat! Julledigheten har varit grym men det känns gott att vara tillbaka igen.
  • Klockan 14.00 har vi en fotografering med METRO där vi ska ha en live intervju senare under månaden sen!

Lite hur dagen kommer vara upplagd, så snart dags att gå och lägga sig igen! Tänkte gå igenom lite vad bloggen kommer handla om den här veckan också, massa nytt pågång som är i rullning redan nu så försöker styra upp! Iallafall så känner jag att det här är ett av de bästa sätten att avsluta julledigheten på! Hoppas ni mår bra!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar