Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

suit up friday!

IMG_8624 IMG_8655 IMG_8660Som jag skrev i inlägget innan så hade jag så sjukt roligt igår! Vi började med att gå och käka ett helt gäng på Bboquerian. Det var jag, Sarah, Daniel, Filip, Christopher, My och sen träffade vi upp flera sen under kvällen.

Annons

Vi tog en mat och drinkar och sen fortsatte kvällen i samma anda. Jag kom hem och la mig runt jaaa vad kan klockan ha varit! Ungefär 04.00 haha! Vaknade upp och gick ut och tog en promenad och sen brunch med Daniel och Sarah där vi snackade om gårkvällen och nu är jag på tåget mot Linköping som jag skrev. Ha det bäst!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar