Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

SVÅRT ATT VARA SERIÖS

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-02-04 18:22  |  Lästid: < 1 minut
intemingrej

Haha asså bakom kameran har jag sjukt svårt att vara seriös! Om jag tar bilder för blogginlägg eller liknande så ser hälften av bilderna ut på ett helt annat sätt än vad ni får se, hahah! Och jag vet att jag är långt ifrån ensam om det.

Jag har riktigt svårt att vara seriös, men såklart när det gäller jobbsammanhang så skärper man till sig och gör sitt absolut bästa. Men annars så är det ofta mycket flams och trams. Ni vet ju själva vad nyckeln till ett roligt är och det är att umgås med människor som är helt dumma i huvudet! Haha, jag har lyckats perfekt har dem bästa vänner och dem är totalt väck.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar