Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Svart och vitt

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-09-06 14:07  |  Lästid: 2 minuter

new full SUIT2918Bilderna är tagna av Kenny Jonson

Skjorta ifrån Red Collar Project / Solglasögon ifrån Ray ban / Skinnjacka ifrån Bodaskins / Väska ifrån Capocompany / Jeans ifrån Hope / Vita låga sneakers ifrån Jim Rickey 

Jag har tränat, jobbat, sprungit, städat. Fan vilken bra lördag! Nu stänger jag ner laptopen och drar iväg på släktträff med hela stora familjen och de som hör till! Jag har tidsinställt ett inspirerande inlägg tills ikväll, så om ni inte har något bättre för er så kom gärna in och se efter senare.

Min bodaskins skinnjacka, min bruna väska och vita låga sneakers det är så jag ser ut idag. Enkelt kan vara snyggt, väldigt snyggt. Ha det grymt vänner vi hörs senare ikväll som jag skrev 🙂

I have been at the gym, worked, ran and cleaned. Damn what a great Saturday! Now I shut down the laptop and goes off on familyreunion with the whole big family and those who belong to! I have timed an inspiring post until tonight, so if you don’t have anything better to do, so please come in and see later.

My Bodaskin leather jacket, my brown bag and white low sneakers, that’s my look today. Simple can be great, really great. Have a good evening friends talk to you later tonight 🙂

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar