Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Sveriges snabbaste turné!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2018-03-19 14:43  |  Lästid: 3 minuter

05.20 ringde klockan och jag tog en dusch och fick slänga mig rakt in i en taxi för att åka till Gry&Vänner på radion. Där gjorde vi en intervju om Sveriges snabbaste turne! Och vad är det då? Jo vi åkte mellan 11 städer på 3 dagar med en helikopter runt i Sverige och spelade våran musik! Helt sjukt att över 30 000 såg oss på den korta tiden vi höll på.

Här var vi vid Höga kusten för att spela för blandannat Barncancerfonden som vi skänkte pengar till från spelningen vi gjorde. Otroligt fin uppslutning och människor verkade nöjda och glada. Här stog dom och kollade precis när helikoptern kom till marken.

Vi landade runt om i hela sverige och fick tillslut ihop 11 städer. Uppsala, Eskilstuna, Västerås, Örnsköldsvik, Höga kusten, Norrköping, Kosta, Linköping, Göteborg, Gränna och Uddevalla. Haha allt det här på 3 dagar!

Helt gänget som vi åkte runt i helikoptern med! Caroline & Linn två guldstjärnor som dragit ihop det här! Så jävla grymma och trots att vi stötte på många hinder på vägen som roddade dom upp det tillslut!

Coolaste jag gjort i mitt liv! Idag är jag så trött att jag knappt kan stava till Lets Dance. Men det är bara att dra på sig chacha skorna och ge sig ut på golvet idag. På fredag är det premiär och jag är typ livrädd, men ändå taggad!!! 😀

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:17