Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Ta hand om din hy!

IMG_2795 IMG_2785Jag tänkte snacka lite om tips på hudvård. Senaste tiden typ två veckorna har jag haft ganska dålig hy. Inte överdrivet men fortfarande finnar och elände. Jag pratade med min hudterapeut vad jag skulle göra.

Annons

Hennes råd till mig som jag gärna delar med mig av var att dricka mer vatten varje dag och rena kroppen inifrån, sova bra på nätterna och börja använda en hudvårdsserie som funkar.

Jag har nämligen provat proactiv+. Det har faktiskt blivit bättre och man får lite flashbacks för jag använde samma serie när jag hade jätte mycket problem när jag var yngre. vill ni prova deras produkter eller veta mer, så hittar ni det HÄR.

Sammanfattar att mycket vatten, mer sömn och Proactiv+ hjälper.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar