Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

The beach villa där vi bor där vi är

Yes här bor vi! 🙂 Jag tog lite bilder snabbt innan lunchen för att jag ville visa er hur det ser ut här! Man bor flera på ett camp och vi har en stor pool precis utanför fönstret, havet ligger 20 meter ifrån och frukt, mat, dryck man får äta hur mycket man vill och det gör ju en annan glad haha! Lapoint the beach villa leverar alltid!!

Annons

Kommer mera surfbilder sen, vi försöker ta med kameran så gott som går. Jag ska även försöka dra med mig någon ut och fota imorgonkväll. Älskar att fota! Har jag inte blivit den som ibland står framför kameran hade jag lätt varit den bakom. Älskar att hitta ljuset och dem fina bilderna man kan få utifrån rätt ljus!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar