Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

till det som skapar minnen!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-12-16 14:05  |  Lästid: 3 minuter

happykido packning1 7 IMG_9353 watz IMG_9255 outfit2 IMG_9205 ikea2 5 IMG_7905 IMG_7874 IMG_7893 IMG_7766 dagen5 gronalund5Vänta nu! Stoppa bandet bara en liten sekund. Livet bara springer iväg och jag har just nu svårt att springa med i takt. Nyss var vi där där sommarens hetta lyste in genom bilrutan där tre ungdomar var på sin första turné, där de enda stoppet var för en glass på en mack eller spelning i en ny stad.

Allt var så nytt. Och känslan för mig var att jag visste knappt om det var sant eller inte vad vi just höll på med då. Det var då och i den tiden var det som om jag stängde av allting, alla känslor, alla tankar, allt ont och allt gott bara för att kunna göra min grej. För när jag tar till mig av allt det är då jag blir ofokuserad. Därför har jag blivit lite mindre personlig utåt, det är mitt eget sätt att rädda mig själv. Livet springer ifrån oss så snabbt så nu gäller det att ta vara på det som händer och istället för att dokumentera, försöka uppleva det. Vi går mot nya mål, nya höjder, och framförallt ny energi.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar