Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

tips på saker att göra på en söndag

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-09-21 14:27  |  Lästid: 2 minuter
IMG_3091_2


Sätta dig ner, ta fram några bra tidningar och bara leta inspiration. Hittar du någon smart idé eller något du själv vill göra så skriv ner det på ett papper. Exempel dina drömmar. Se hela världen, öppna ett eget företag, hitta drömkärleken eller vad det nu kan göra. Försöka att inspirera dig själv.

IMG_4564_2
IMG_4013


Ring vännerna och kom överens om att hitta på något kul! Grillkväll eller kanske laga mat tillsammans! Det är roligare att göra saker tillsammans så försök inte ens sitta hemma en tråkig söndag ensam. Ring dina kompisar. Det mår man både bra av och det gör även så att man kan få ny energi inför en ny vecka!

Catch up med gamla vänner, nya vänner. Ett samtal är inte långt bort spendera tiden med dem du gillar. Man mår så sjukt bra av att umgås med människor man tycker om. Dra upp ett samtalsämne utanför vad som har hänt senaste dagarna i favorit dokusåpan eller dina problem. Det finns så mycket bättre saker att prata om, exempelvis rita upp din drömreseplan inför våren! Kom på en plan hur ni ska komma dit och kämpa för något.

IMG_4547


Sista planen är att faktiskt inte göra någonting. Söndagar är så bra på det sättet att ibland vill man inte göra någonting alls och tänk hur skönt det är att bara ladda ner filmer, gå ner till ICA köpa glass, godis eller något annat gott. Själv ska jag laga tacos med vänner ikväll och sen ska vi gå på bio. Älskar som sagt att ha människor runt mig, mår sjukt bra då!

IMG_3267


Gå på bio! Jag älskar att gå på bio och hur stor Tv man än har hemma så är det alltid en sjuk upplevelse att få se nya filmer på bio. Det man kan göra är att gå ut och käka innan bion eller efter. Det höjer en kväll på så många sätt.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:51