Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

TIPS TILL VÅRGARDEROBEN

IMG_1390-2
Jag vet inte hur mycket jag har använt min skinnjacka och jag varierar mellan 3-4 skinnjackor.
Skinnjackan kommer aldrig gå ur tiden och den funkar så bra till alla tillfällen. Bär upp en snygg skinnjacka, enkel vit t-shirt och ett par svarta byxor och boots till det.

Annons

Man säger att detaljerna ibland kan göra en hel outfit. Testa dra på ett armband, jag brukar antingen köra en stilren klocka eller armband beroende på om jag bär något mer brunt i den outfit jag tar på mig. Vårens säkraste kort som alla andra år, en svart eller brun skinnjacka! Jag har tankar på att köpa in en BLK DNM jacka faktiskt. Mitt bästa köp isåfall.

inspotillvarHitta allting här under:
Skinnjacka, här / Vit t-shirt – här / Svarta byxor, här / Armband, här / Boots, här

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar