Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

TOMTEN KOM ÄVEN TILL MIG I ÅR

goteborg-2 goteborg-1 goteborg-3 goteborg-5

Tomten vet vad jag behövde nu när man precis flyttat! Jag har aldrig varit intresserad av inredning eller prylar till hemmet förut men det är något speciellt med att få sin första lägenhet! Men nu är jag klar nu behövs nog ingenting mer! Däremot vet Desenio vad jag gillar, grymma julklappar! Servetterna är pricken över i:et haha, så nice!

Annons

Nej nu ska jag sluta snacka och resa mig härifrån och åka till julfirandet!!! Återigen jag hoppas att ni alla får en GRYM julafton! Hoppas ni varit snälla så ni får grymma julklappar och framförallt får vara med dem ni älskar!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar