Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

TONÅRSTVODDEN MED ANDREA & MATHILDA

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-05-26 18:57  |  Lästid: < 1 minut

baravi
Det här är sjukt roligt för mig! Jag har dels aldrig deltagit i en tvodd.
Men jag är sista gästen i Tonårstvodden som Andrea & Matilda håller på med! Så jävla roligt! 2 sjukt drivna tjejer som vi kommer både se länge i den här världen som jag dessutom tror kommer ha höga VD och CEO positioner senare i livet.

Vore såklart jätte roligt om ni ville kika in vårat program där vi pratar om allt ifrån självkänsla, adhd, kommande musik, musik, och framtidsplaner! Dessutom får en lite klarare inblick i vem jag är och vad jag står för skulle jag säga! Kolla in avsnittet – HÄR! Glöm inte hashtaggen #mathildaochandrea


 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar