Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

TONÅRSTVODDEN MED ANDREA & MATHILDA

baravi
Det här är sjukt roligt för mig! Jag har dels aldrig deltagit i en tvodd.
Men jag är sista gästen i Tonårstvodden som Andrea & Matilda håller på med! Så jävla roligt! 2 sjukt drivna tjejer som vi kommer både se länge i den här världen som jag dessutom tror kommer ha höga VD och CEO positioner senare i livet.

Annons

Vore såklart jätte roligt om ni ville kika in vårat program där vi pratar om allt ifrån självkänsla, adhd, kommande musik, musik, och framtidsplaner! Dessutom får en lite klarare inblick i vem jag är och vad jag står för skulle jag säga! Kolla in avsnittet – HÄR! Glöm inte hashtaggen #mathildaochandrea


 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar