Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Trendigaste solglasögonen enligt mig i vår

Är det något jag älskar så är det solbrillor, jag använder det nästan jämt och det är alla i olika former, färger och glas. Något som ligger mig nära om hjärtat är alla solglasögon med oljeglas, av den enkla anledningen att jag älskar färg!

Annons

Jag hade några med mig igår så jag tänkte det kunde vara shysst att visa upp dem här i bloggen. Jag tog inte med alla, men det är iallafall ett urval av de bästa!

glasogon IMG_1966De jag använder flitigt är dessa Rayban pilot, även om jag har ett annat par på mig i starten av dagen så ligger dessa alltid i väskan, ett par jag aldrig tröttnar på! Finns HÄR

IMG_1955

De jag använder på bilden ovanför kommer ifrån Le Specs, ni har sett att jag har använt dem och jag älskar den blågröna färgen! Modellen heter Swizzle. Finns HÄR

IMG_1959

Glasögon utan styrka var väldigt inne för några år sedan, men sen har jag inte sett det på ett tag. Men jag hade ett par hemma som jag har köpt på H&M som jag kände jag var tvungen att lägga upp, alltså jag gillar dessa!

whoop

Årets nya trend glasögon i trä, jag har tre par hemma och jag har sett många som bär dem på stan! De är snygga, nytänkande och otroligt kul att man vågar något nytt! Jag tror vi kommer få se väldigt mycket av dessa i sommar! Finns HÄR

lespecs

Mina favoriter! Modellen är Bowie kommer ifrån Le Specs, jag har använt dem väldigt mycket och kommer fortsätta göra det! Återigen färg är något som är riktigt snyggt, det gäller bara att våga! Finns HÄR

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar