Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Telia Zone med familjen

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-11-15 14:36  |  Lästid: < 1 minuter

Kommer ni ihåg att jag älskar Telia Zone och har ett samarbete med dem? Som ni vet har jag installerat massa smarta lösningar med Telia Zone i mitt hem, har berättat om det tidigare, det kan ni läsa här!

Nu i veckan passade jag på att bjuda upp min familj till Stockholm för att gå på Björn Skifs och eftersom vi älskar musik hade vi en liten förfest hemma hos mig innan föreställningen. Självklart använde vi oss av Coplay, och eftersom jag har Telia Zone så laddar jag ner appen gratis via Iphone eller Android, som gör att alla kan lägga in sina favoritlåtar som sedan blir till en spellista på Spotify. Så kul!!

Som vanligt var jag lite sen när familjen kom eftersom jag glömt köpa mat, men som ni vet, kunde jag släppa in mamma och pappa med hjälp av Glue. Låset man kan öppna från mobilen och som tack vare synken med Telia Zone även ger mig en notis när jag glömt låsa, min räddare i nöden! Passade även på att smygkolla på familjen på vägen hem med maten eftersom att jag har Arlo kameror som funkar med Telia Zone via appen IFTTT (if this then that). Men det har ni ju redan koll på! Allt detta har jag såklart dokumenterat i en vlogg som ni kan se här!

Orden som är markderas med fetstil är länkar för alla dessa funktioner, kolla gärna in allt om Telia Zone!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-11-15 16:56