Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Vad gör folk i sommar?

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-07-06 18:38  |  Lästid: 3 minuter

Några härliga tips ifrån mig:

1. Kolla med dina vänner om någon har en båt, packa picknick, matsäck och bege er ut! En liten eka som en stor båt spelar ingen roll, ni kommer få en riktigt bra dag! Jag minns när vi var ute och åkte till Sandhamn förra året, sen gick ut på kvällen där, riktigt mysigt! Träffade även gamla trevliga vänner på plats!

oavsett glassi6 glassi2

2. Ensam eller inte, köp svenska jordgubbar eller gå till närmsta bonde och plocka i ett jordgubbsland själv. Doppa i smält choklad och njut! Det gjorde jag så många gånger förra året, både själv och med vänner. Blev inspirerad av Sarah Tjulander hon gör alltid så, till en bra film så är det perfekt!

tardese- 3. Må vara kanske ett dyrare alternativ, men ibland är vädret så dåligt här hemma. Gå in på någon site och kollar efter sista minuten resor och ring dina närmsta och ta flyget ner. Jag åkte till Magaluf förra året, haha det var en riktigt rolig tid! Kanske något jag inte kommer göra ibland, men man vet aldrig! Jag hade kul och träffade många nya vänner och gamla!

flygplanner3 P1020890

4. En äkta picknick! Och en engångsgrill, ni kan på dagen baka egna kanelbullar, koka kaffe och blanda saft. (Ja det måste inte alltid vara dyrt att göra något roligt!) Rota fram en mysig filt, et gäng vänner och en grym plats! Njut hela dagen och på kvällen drar ni fram grillen och hänger där halva natten lång!

blogg3 blogg1 elduno2_edited-1 5. Lite exakt vad vi gjorde här som på punkten innan. Men såklart, glöm inte gittaren! Det finns inget härligare än sitta och klinka en gitarr med vänner och sjunga med. Trots att det inte låter bra så kan man iallafall tro det själv, haha! Bilderna här undan är från förra sommaren, vi satte oss på ett berg där vi hade utsikt över hela Stockholm ett stort gäng, mysigt!

boom1 blogg2 6. Har du en kompis med Pool? Åk dit och ligg och sola en hel dag, under tiden kan man snacka skit, hänga med varann och bada. På kvällen drar ni vidare kanske ut och bowlar med vänner eller en rolig hemmafest.

hosmackan5 Fler tips kommer, men sommaren är full av möjligheter! Så låt ingenting hindra dig!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar