Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Vad händer just nu?

Viktor Frisk  |  Publicerad 2018-02-22 21:45  |  Lästid: 3 minuter


10.00 Möte med Samir&Viktor för Nordisk film och TV med Christina Saliba och Kristoffer Graci. Spännande! Man får såklart inte avslöja något i den här branshen men det kan bli något bra av det här, helt klart!


12.00 – Lunch med Soft Goat som släpper en ny kollektion med Oscar Hiljemark – coolt samarbete och perfekta plagg både för stressiga resor till fina middagar. Känner att jag kommer bo i de här kläderna. Perfekt för mig som är bekväm!


Endel av kollektionen!


I goda vänners lag såklart! Med grymma Andreas Wijk och Oscar Zia! Grymma människor och stora inspirationskällor på olika sätt. Glöm inte att lyssna in Andreas nya låt Liar på Spotify! HÄR!


Fick en skön pratstund med toppmodellen Roger Dupé! Så jordnära och bra person! Exakt en sån man vill ha som vän och hänga med!


14.00 - Lets Dance! Tillbaka till träningslokalen och träffa Linn och övriga dansare. Man blir verkligen som en familj här! Alla hänger med alla och jag är rätt säker att det är några riktigt sköna månader som väntar nu.


Jag och min grymma danspartner Linn Hegdal är så glad att få dansa med just den här tjejen! Vi har grym personkemi och båda är helt galna. Man brukar ju säga att man går bäst ihop en person som är hyper och en lite mindre, men det här är ett fint samarbete! Bra match 🙂

16.00 - Dans med Samir&Viktor för finalen i Melodifestivalen! Men Samir var för trött så jag fick köra ensam med tjejerna idag. Stegen sitter, dansen sitter och koregrafin! Känns bra 🙂

Lång dag går mot sitt slut! Försökte gå och lägga mig och sova men jag är för pigg i hela kroppen så passar på att gå på torsdagsmiddagen på Suite också! Why not. Imorgon har jag sovmorgon till 11.00 och tänkte försöka gymma efter det! Bra dag 🙂

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:17