Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Vad kommer den här bloggen att handla om?

DSC_9807

Fick en liten fråga vad den här bloggen egentligen kommer handla om! Och från och med nu så kommer ni få hänga med mig runt varje dag. Jag kommer skriva om mode ibland men framförallt så blir det om vad som händer i mitt liv! I somras fick ni hänga med rätt mycket runt på min snapchat så jag tänkte att det blir lite mer som en djupdykningen i snapchat, fyfan vad jag babblar vet inte ens vad jag skriver.

  • Vad som händer i mitt liv varje dag
  • Musiken Samir&Viktor
  • Mode, outfits (vad jag har på mig)
  • Pocasten, (Den friska Wargen) 
  • Youtube videos
  • & Tankar och djupa inlägg

sommaren6
sommaren7

sommaren1

sommaren4

Yes och jag hoppas att ni ska uppskatta det, skriv gärna en kommentar vad ni skulle vilja se mer! Det kan vara bra för mig att veta?

Annons
Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar