Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

VÄLLINGBY CENTRUM

Igår körde vi i Vällingby utanför deras köpcentrum. Det var jätte mycket kidz och föräldrar där och även äldre. Vårat äldsta fans igår var 79 år, haha det tyckte jag ändå var riktigt roligt att de gamla paret kom fram till mig och Samir och frågade efter en autograf då blir man glad! Jag tänkte på en sak igår när jag stog där på scenen. Tänk att alla kommer dit för våran skull och faktiskt vill se oss uppträda. Jag är så glad att så många människor tycker om oss och tycker vi gör något bra.

Annons

Sen vet vi alla att det är minst lika många som inte diggar det vi gör heller. Men det är en annan sak! Jag är så tacksam för allt vad vi får göra och har fått göra ända fram tills idag. Det känns som vi bygger något stort och att det bara är början. Jag älskar att hålla på med musik! Jag älskar att träffa alla er varje gång! Jag älskar att få vara kreativ och göra det jag älskar. Att mitt jobb är som min dröm är så jävla kul! Ni är bäst, vi älskar er!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar