Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

VÅRENS KAMPANJ FÖR FRANKLIN & MARSHALL

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-04-07 15:07  |  Lästid: < 1 minut

susuDet är första gången jag frontar ett så stort varumärke både utomlands och i Sverige. Ni minns våran resa till Los Angeles där vi fick göra en drömplåtning och besöka alla ikoniska platser. Nu har kläderna släppts och även alla våra bilder.

Jag och Josefine fick fronta denna kampanj och som jag skrev igår så planeras nu en ännu större resa till Italien! Vet dock inte hur jag ska få ihop allting med spelningarna vi har nu under kommande månader, men det löser jag på något snyggt sätt. Vi hörs senare, och om ni vill kolla in nyheterna vi haft på oss senaste tiden ifrån Franklin – kolla in här!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar