Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Varför gör jag såhär?

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-01-20 17:03  |  Lästid: < 1 minut

Igår blev jag så desperat att jag gick och bokade en resa till Egypten utan att ens tänka mig för. Så jag satte mig på planet imorse och åkte till Egypten helt själv. Vad tänkte jag med? Är jag helt rubbad i skallen? Så direkt jag kom ner till flygplatsen så funkar ingenting, telefonen min gick sönder så funkar inte täckningen. Hotellet har ingen Wifi så nu har jag letat runt i hela Egypten och tillslut hittat ett litet hak där jag kan sitta.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Allt är just nu kaos och det värsta av allt är att vi har en jätte viktig sak som vi måste göra i och med Melodifestivalen som gör att jag måste åka flyget hem imorgon till Sverige. Eftersom att dessa länder har en regel att man inte får flyga direkt flyg hem så nu sitter jag utan att ha hittat varken flyg eller på något sätt. Vi försöker lösa en biljett hem via Istalbul, och sen hem till Arlanda. Det enda jag vet just nu är att den här resan kommer bli tredubbelt så dyr.

Jag lär mig aldrig.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar