Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Världens bästa föräldrar

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-11-04 10:47  |  Lästid: < 1 minut

I samarbete med LinkedIn vill jag idag lyfta två jätteviktiga personer i mitt liv, två personer som alltid funnits där för mig och som jag älskar villkorslöst: mina föräldrar.

Mina föräldrar har alltid funnits där för mig och stöttat mig i alla mina val, stora som små. När jag var liten och hade svårigheter i skolan. Då fanns de där. När jag var nere efter en jobbig dag. Då fanns de där. När jag behövde råd inför ett stort beslut. Då fanns de där. När jag flyttade upp till Stockholm för att följa min dröm. Då fanns de där.

Och de finns här än idag. De kommer alltid med de bästa råden och stödet.

När det kommer till min karriär gör jag ju lite olika saker – jag är artist, jag bloggar, jag har en podd osv. Därför tycker jag att det är fullt förståeligt om det kan vara svårt för mina föräldrar att hänga med i vad jag gör på dagarna. Det varierar ju så mycket!

För att verkligen ta reda på om mina föräldrar vet vad jag jobbar med, bjöd jag med min pappa till mitt jobb för en dag i samarbete med LinkedIn och deras Föräldradag som de har varje år. Det visade sig att min pappa inte riktigt hade koll på vad jag gör – men nu hoppas jag han förstår bättre!

Min pappa är en stor förebild för mig och jag är så tacksam för allt stöd han ger mig i allt jag gör.

Pappa, mamma – ni är bäst! Jag hade inte varit där jag är idag utan er!

Läs mer om LinkedIns Föräldradagen.

I samarbete med LinkedIn

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 11:14