Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Veckans schema

Viktor Frisk  |  Publicerad 2018-01-07 23:36  |  Lästid: 2 minuter

Första veckan efter ledighet! Nu sätter allt igång och dagarna kommer gå i ett, på något sätt är det en trygghet för mig att leva när pulsen är rätt hög. Jag går igång på det!

MÅNDAG
Alltid på måndagar så tar jag lite sovmorgon, vi brukar alltid titta på tv-serier med lite polare på söndagskvällarna. Men jag har frukostmöte med Kristin Kaspersen och en tjej som heter Ebba som jobbar för Together for better. Tror vi kan göra något riktigt fint tillsammans.

TISDAG
Dansträning inför Melodifestivalen med Thomas, Samir & gänget. Tror vi kan göra det här coolt i år. Vill inte avslöja mer än att vi kommer ge allt vi kan. 3:e gången, kanske sista gången.

ONSDAG
Jag har möten hela dagen, sen träning och ska träffa Sarah Tjulander på kvällen och käka middag. Det var år och dagar sedan sen sist. Ska luncha med Mika Kjellberg också. Hon är inspiration!

TORSDAG
Sånglektion, massage och youtubeinspelning. Magi!

FREDAG
Tar helgen och åker iväg till Tanumstrand spa för att vila upp mig, ladda och förmodligen får vi till några träningspass under helgen också. Satan vad bra man kan må av att röra på sig. Svettas och få adrenalin.

LÖRDAG
Spa spa spa. Inte lyfta ett finger förutom att vi ska köra lite bilder och ha det gott på spat.

SÖNDAG
Åker hem till STHLM igen. Tacokväll som vanligt kanske vi drar igång en film och stannar här hela kvällen. Bättre kan det ju inte bli!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:17