Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Veckans schema:

Viktor Frisk  |  Publicerad 2018-03-20 08:30  |  Lästid: 2 minuter

Måndag: Jag är sjuk. Helt förkyld så jag satt och rensade mail. Beställde kläder och försökte få lite ordning i hemmet. Kvällen blev träning med Lets Dance och Linn. Vi tränade på veckans dans eftersom det är premiär på fredag, så jävla sjukt att jag ska stå där och dansa inför halva svenska folket på fredag.

Tisdag: Ska på sjukbesök och se vad som försiggår där nere i min hals egentligen eftersom jag varit sjuk till och från flera veckor nu. Så sjukt irriterande! Fan blir galen vill bara vara frisk och leva 🙂 Men vi ska även ha månadsmöte med Mindmakers där jag jobbar för att styra upp lite vad som händer härnäst i livet.

Onsdag: Träna på morgonen och försöka få till några outfits på bloggen hade jag tänkt! Kul att kunna inspirera med lite mode också samtidigt som vi försöker köra hårt med dansen. På kvällen är det torr rep och det betyder att man tränar utan kameror etc för att se hur det känns och går igenom programmet. Sen åker jag direkt till Sundsvall där jag och Samir har spelning på kvällen, intensivt. Men kul!

Torsdag: Dans,dans,dans och förmodligen en sjukt jävla massa funderingar och oro i magen. Haha! Ska även försöka få till ett träningspass för jag vet hur viktigt det är för mig att träna när jag är nervös och ska göra något sånt här. Igen.

Fredag: LETS DANCE PREMIÄR!!!!

Lördag: Jag åker direkt till spelning i Södertälje i en bilhall med Samir. Men dom spelningarna är rätt goa för det är så många familjer på plats och dom diggar musiken och då är det värt att gå upp dagen efter premiären och bara köra på. På kvällen kommer Linn dra mig till danslokalen för att förmodligen cha cha träna!

Söndag: Dans, spelning med Samir&Viktor igen utanför en annan stad. Blir kul! Sen dans på kvällen och bjuda över vänner på käk och film på kvällen. Viktigt att kunna ha kul utanför dansen också nu. Inte bli helt uppslukad och bara tänka på det. Även fast jag såklart kommer gå in helhjärtat!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:17