Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

VI HITTAR STYRKAN I VÅR INSPIRATION!

shuue
En tanke som alltid slår mig precis innan jag ska sova är hur sjukt tacksam jag är över att få jobba med det jag älskar. J
ag är så tacksam över allt jag har fått göra hela mitt liv. Min barndom där jag fått växa upp. Det är det som dag för dag har format mig till den människan jag blev. Även rastlösheten i skolan och allt jag inte kunde, alla motgångar jag har haft har jag på något jävla vänster lärt mig att även hitta styrkan i också.

Annons

Och jag hittar styrkan i min inspiration, min drivkraft. Jag har ingen aning om hur min framtid kommer se ut. Det enda jag vet är att jag kan bygga en långsiktig plan, vara målmedveten hela vägen och inte trampa på mina medmänniskor. Jag tror att med bra vänner, familj, träning, god mat och ett sunt förnuft kan man komma längre än vad man tror. Sen måste motgångarna finnas på vägen för att vi slutligen ska nå våra mål. Som att gå från punkt A – till B. Sov gott vänner!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar