Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk 2.0

Viktor Frisk  |  Publicerad 2018-02-01 13:49  |  Lästid: < 1 minuter

Fotograf – André Garazia (Helt oredigerade)

Sen jag var 15 år har jag uppdaterat sociala medier, jag har gett mig tusan på att nå till toppen och kunna bygga ett eget medieimperium. Tillslut tar energin, orken och man orkar inte göra någonting. Det är det som har hänt nu på slutet. Jag har tappat allt. Ingen lust att ta upp datorn, ingen lust att prata med en kamera, ingen lust till någonting. Så tacksam och glad för allt man får göra. Men ändå så mätt på att ens kunna komma på 1 inlägg i sociala medier.

Men det är så det är med allt i livet. Man är inte mer än människa. Inte mer än individ att orka leva och fortsätta kämpa framåt. Jag har 2 stora tv saker framför mig nu i vår, bland annat Melodifestivalen. Nästa vecka vid den här tiden står vi och repar för fullt för att kunna sätta numret klockrent på lördagen.

Känner dock mig stark nu att kunna uppdatera 1 inlägg om dagen om vad som kommer hända framåt, lång resa. Extremt krävande, rolig. I nästa inlägg tänkte jag gå igenom alla stadier man går igenom under Melodifestivalen på 4 dagar. Roligt inlägg! Nu ser vi framåt och hämtar kraft för att hitta Viktor Frisk 2.0

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-02-01 18:03