Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

VIKTOR FRISK 2.0

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-09-11 14:10  |  Lästid: < 1 minut
pgpgp


Grymt kul! Äntligen här, välkommen.
Nu har jag bloggat sen jag fyllde 15 ungefär så 5 år av grymt bra erfarenhet och en tid som har varit sjukt rolig. I och med att det har det även hänt mycket. Ni som hängt med hela resan från dag 1 har nog ganska bra koll.

Från bloggande till musik, kläder, skapande av olika produkter och så mycket mer! Nu senaste månaden har det hänt mycket i mitt liv. Jag har blivit Social Media DirectorMindmakers PR och jobbar heltid med det samtidigt som jag gör musik med Samir, jobbar med mina egna sociala medier och försöker vara ung samtidigt!

Jag tror ni förstår vad detta kommer handla om, välkommen in i mitt liv till en 2.0 version!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar