Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

VILKA PRODUKTER ANVÄNDER JAG FÖR HÅRET?

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-06-20 16:33  |  Lästid: 2 minuter

561A3298 561A3303
Hårfönen kan du hitta – här / Urban vax kan du hitta – här / Saltvattenspray – här / Hårspray – här / Torrschampo – här / Dust it pulver – här

Här är de produkterna som jag använder för mitt hår. Så tänkte lista mina 6 favoritprodukter som jag använder näst in till varje dag. Här kommer de i rätt ordning, för att få den bästa volymen och frisyren jag har.

1. Först använder jag saltvattenspray direkt efter jag har duschat håret. // 2. Sen fönar jag det och jag använder ett litet munstycke för att få volym på rätt ställen // 3. Sen använder jag dust it pulver för att börja bygga volymen samt forma frisyren jag vill ha // 4. Sen lägger jag i hårvax i hela håret och även på sidorna för att få stadga och bra styling // 5. Efter det en stark hårspray som faktiskt håller vad den lovar! Så håret sitter på plats under dagen, festen, eller jobbet. // 6. En liten tilläggs grej är att jag ibland lägger i torrschampo så håret håller sig rent men att man inte behöver duscha håret varje dag!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar