Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Vill tacka dessa grabbar innan jag somnar!

Innan jag somnar idag vill jag verkligen ge all cred i världen till dessa grabbar som faktiskt valt att släppa in mig på Café som deras profil & bloggare. Som jag skrev förut det här var en 15 årings dröm som tillslut gick i uppfyllelse. Tack Daniel Lindström & Jonas Terning.

Annons

Sluta aldrig tro på era stora drömmar mina vänner. En plan och riktlinjer för hur ni tar er vart ni vill det är exakt det som behövs! Ser fram emot en höst med nya tunga outfits, mer musik, sociala medier projekt och att få växa in tillsammans med Café och Aller. Lite svammel från en kille som gjort 2 föreläsningar idag, har 2 till imorgon så nu ska jag sova! 🙂

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar