Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

VING X LINKEDIN

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-09-04 11:43  |  Lästid: 2 minuter

Som ni vet jobbar jag nu på Mindmakers PR och där är LinkedIn en av våra uppdragsgivare. Ni har väl inte missat deras kampanj med Ving där Ving söker en reseskribent? Om ni har det vill jag prata om den lite kort, för jag tycker det är ett riktigt kanonjobb. Jobbet innebär att man bland annat ska resa runt i världen och besöka och beskriva Vings resmål. Men det är inte som ett vanligt jobb man kan söka till, istället kommer du att hittas om du finns på LinkedIn. Det här är ju ett drömjobb för alla er som gillar att skriva och resa! Och det är verkligen superlätt att bli hittad.

Så här gör du:

1. Skaffa en LinkedIn-profil om du inte redan har en.

2.
Se till att ha en så komplett profil som möjligt. Här kan ni läsa tips på hur du skapar den bästa profilen.

3.
VIKTIGAST AV ALLT – lägg till ”travel writing” och ”experience development” bland dina kompetenser så kommer Ving definitivt att hitta dig.

4. När ansökningstiden går ut (13 september), kommer personerna med de fem bästa profilerna att gå vidare för intervju till jobbet. Genom plattformar just som LinkedIn, känns det som att det blivit OK att vara ”lat” när det kommer till jobbsökning, och jag syftar inte på att ligga hemma och chilla! Tidigare när man sökt jobb har man ju behövt bläddra bland platsannonser, skriva personliga brev, skicka in CV osv. Men nu behöver du bara lägga ner lite tid på din LinkedIn-profil och så vips är du sökbar och kan bli hittad – och det är väl grymt!? Klicka här för att få mer information om hur du hittas!

561A2335 561A3503 IMG_3604.JPG IMG_3608.JPG IMG_3609.JPG
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar