Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

WARNER MÖTE – SAMIR & VIKTOR

HOT10-3620674

Hela grymma gänget samtal! Och sitter vi och smider grymma diskussion om framtiden för Samir&Viktor. Tänk er nya låtar, vi har pratat om stora projekt som kanske blir av eller kanske inte. Det här är bra människor, Camilla ifrån Warner och Robert som hjälper oss med allt! Även han grym.. Sean, Patrik, Nishti och våran stjärna Samir där nere i hörnet!

Annons

HOT10-3620688

Och häääär kan man inte bara lyckligare!! Fan på riktigt! Tänk att vi har sålt platina X3 på alla skivor och över 110 miljoner streams på Spotify. Jag hatar att skryta men fan vad stolt jag är över både mig och Samir att vi har orkat med och allt hårt jobb och slit som faktiskt ligger bakom det här!

HOT10-2 HOT10-5

Jag är glad och nöjd över att jag får jobba med så duktiga människor som faktiskt vill hjälpa oss! Det här kommer bygga Samir&Viktor så mycket större och vi hjälper varann, älskar att vi kan ha så bra människor med oss! Ni är grymma alla i den här bilden! Tack för att ni tar er ann oss!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar